Fools Do It Anyway
28.6.1998 – 9.11.2004

Miro ja MeeriI: Ekenicko, Nicko
E: Hilwas Calibra; Narri

Meeri oli NARRIN (Hilwas Calibra) ja NICKON (Ekenicko) tytär.. Narri oli hyvin itsetietoinen, ”leskikreivitär”, joka hallitsi laumansa. Isä Nicko (Ekenicko) oli Ruotsista Bregils-kennelin ”kantauros. Tässä pentueessa  oli vain kolme narttua, Meeri (Fools do it Anyway), MONICA (Fools Never Lose) ja PELLE ( Fools Naughty But Nice). Monica-sisar oli noanarkkilaisten kantaemo,  hyvin äitinsä tyyppinen. Pelle-sisar  taas on oman tiensä kulkija. Hänellä on nimensä edessä niin monia titteliä että tarvitsee niihin kaksi  riviä, kilpailee NOMEssa voittajaluokassa. Pelle menestyy aina, jos ei laita ranttaliksi.

Alunperin Meeri oli Pirjon koira. Pennusta asti Meeri vietti aikaansa paljon Miron kanssa ja oli meillä usein ja pitkiäkin aikoja. Kokonaan meille Meeri muutti helmikuussa 2003. Miro ja Meeri olivat pari. Miron diplomaattisuus oli leimaa antavaa Meerillekin Meeri osasi lukea toisia koiria ja ihmisiä erinomaisesti.. Meeri oli vaatimattomampi kuin sisarensa, ehkä tukeutuvampikin. Meerillä oli hyvä ”nenä”. Meeri jäljestii metsästä sinne isketyt  jääkiekot, niityltä toisten koirien pudonneet tassususuojat ja remmit jne. Meeri oli myös tuulispää. Agilityflätti, jonka mielipaikka oli A-esteen päällä: ”Näkivätkö kaikki varmasti upean suoritukseni”. Näyttelyissä Meeri ei erityisemmin menestynyt. Hänellä oli liian pitkä selkä, mikä ei liikkeissä haitannut. Päinvastoin antoi pontta ja vauhtia

Meeri oli myös huolehtija. Heidin Milla-pennusta kasvoi Meerin hoivassa.noutajamaisesti käyttäytyvä collie. Meerillä oli rakastettu ,kultainen noutaja Taavi, jonka kanssa hänellä oli  ikiomat juttunsa Vain heille kahdelle.

Meeri suoritti taipumuuskokeen vaivatta ja menestyi hyvin agilityssä. Meerin siirryttyä meille, oli tarkoitus jatkaa Miron viitoittamaa VEPE-vanaa ja nomea, mutta Meeri sairastui strerilisaatioleikkauksensa jälkeen luusyöpään. Mitään ei ollut tehtävissä ja 6-vuotiaan upean flätin elämä sammui liian aikaisin. Meillä oli pitkään suuri ikävä ja kaipaus, jolle ei oikein vieläkään löydy sanoja.

 Lenkkipolku

<< back